Ajánlat, tanácsadás

Munkánk lényege:

  • a jól megtervezett előkészítés
  • a munkálatok teljes szervezése
  • a minőség és mennyiség állandó ellenőrzése
  • valamint a határidők pontos betartása.

1

Az első kiszállás során, az előzetes felméréssel lényeges és értékes információkat osztunk meg Önnel, amit szaktanácsadással egészítünk ki. Így a rejtett műszaki nehézségekre is időben fény derül és nem akadályozzák majd a munkálatok gördülékenységét és gyors befejezését.

Vállalunk ingatlan vásárlása előtti költségkímélő szaktanácsadást; továbbá a komolyabb munkát igénylő, komplett felújításhoz szükséges, minden szakmai részletet tartalmazó kalkuláció készítést is. Az ennek készítésével kapcsolatos információkat, személyes találkozásunk alkalmával tudjuk megbeszélni.

Mind az ingatlan vásárlás előtti szaktanácsadás, mind pedig a felújítási költségvetés díja, teljes mértékben levonásra kerül, az általunk végzett felújítási / átépítési munkák árából, 3 hónapon belüli megrendelés esetén.

A szervezés és lebonyolítás díja a teljes felújítás költségének minimális %-a, a munka nagyságrendje szerint. – Ön természetesen ennek az összegnek a többszörösét megspórolja, ha biztos kezekbe helyezi nálunk ingatlanjának átépítését vagy felújítását.

A fizetés nem előre és nem utólag történik, hanem folyamatosan, az előre egyeztetett ütemterv szerint, egy-egy szakma elkészülte után.

Üzenetét elküldheti a jobboldalon található űrlapon, vagy hívhat bennünket közvetlenül a +36/30-606-3770 -es telefonszámon.

Várjuk megtisztelő érdeklődését!

Név *

Telefonszám (visszahívjuk)

E-mail cím *

1. Mikorra tervezi a felújítást?
alapos tervezést követőensürgősen


2. Mi a fontosabb Önnek?
megbízható minőségmérsékelt ár


Üzenet *


3. Volt-e már része vagy tapasztalata lakásfelújításban?
igennem