Villanyszerelés

  1. Villanyszerelés igény szerint, /Erősáram, gyengeáram, automatizálás/
  2. Antenna szerelés, szatelit rendszerek, erősítők
  3. Riasztó rendszer:

Kialakítása egy mai új-építésű, vagy felújítás alatt lévő ingatlanban elengedhetetlenül fontos. A rendszerek kialakítására a biztosító társaságok ajánlást dolgoztak ki (MABISZ), melyek a kívánt mechanikus és elektronikus védelmi szinteket teljesítik. A mai korszerű rendszerek nem csak biztonsági, hanem gyakran kényelmi, otthon automatizálási folyamatot is képesek irányítani. Ezek lehetnek például kapunyitás, világítás felkapcsolás, élesítés esetén bizonyos területek áramtalanítása (energia takarékosság), locsolórendszer vezérlés, stb.

  1. Struktúrált hálózat:

Lehetőséget biztosít épületekben a különböző számítógépek, nyomtatók, smart televíziók és más internet képes hálózati eszközök, és biztonságtechnikai berendezések riasztók, kamerarendszerek, beléptetők, stb. összekapcsolására, üzemeltetésére.

Fizikai megvalósulása lehet réz alapú, vagy optikai (üvegszál), vagy ezek kombinációja. A hálózat kialakítását tervezési folyamat előzi meg, mely alapján eldöntésre kerül, hogy a hálózat a jelenlegi és jövőbeli igényekhez optimálisan, költséghatékonyan illeszkedjen.